Πετρούνιας: «Είμαι απογοητευμένος, κάποιοι ξύπνησαν να με δουν και δεν με είδαν»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 16:17
Πετρούνιας: «Είμαι απογοητευμένος, κάποιοι ξύπνησαν να με δουν και δεν με είδαν»

O Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε να προκριθεί ως πρώτος στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης βαθμολογήθηκε με 15.333 στον προκριματικό, ωστόσο η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε ζωντανά απ' την ΕΡΤ.

Αυτό το γεγονός όπως ήταν φυσικά προκάλεσε δικαιολογημένες αντιδράσεις, με το δημόσιο κανάλι να δείχνει εν τέλει την προσπάθειά του σε επανάληψη κάποιες ώρες αργότερα.

Σε δηλώσεις του ο «άρχοντας των κρίκων» εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι οι Έλληνες ξύπνησαν να τον δουν, όμως τελικά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον προκριματικό: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς σε σχέση με τους άλλους».

Για τον τελικό: «Πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε».

Για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ο αγώνας σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και αυτό δεν συνέβη. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα, είναι άδικο».

H προσπάθεια του Πετρούνια που μεταδόθηκε σε επανάληψη από την ΕΡΤ:

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 17:24