Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε το Σάββατο με 15-9 από τους Ισπανούς στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ», για την 9η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών.

Μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα οι Πειραιώτες έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου και δεν κρατούν την υπόθεση πρωτιάς στα χέρια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρωταθλητές Ισπανίας ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, κατάφεραν με εξαιρετική άμυνα να περιορίσουν τα ατού του Ολυμπιακού και στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκαν μόλις δύο γκολ.

Η Μπαρτσελονέτα προηγήθηκε με 8-2 και 9-3 και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους ερυθρόλευκους μέχρι το φινάλε και το τελικό 15-9, καθώς δεν έβρισκαν τρόπους αντίδρασης.

Ο Ολυμπιακός είχε 5/12 παίκτη παραπάνω και 1/1 πέναλτι, 6/9 για την Μπαρτσελονέτα και 1/1 πέναλτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-2, 4-3, 3-6.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μίτροβιτς 3, Ζιβογίνοβιτς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Ζέσους Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Ντε Τόρο, Γκρανάδος 3, Μούνιαριθ 4, Μποντέγκας, Λαρούμπε, Άλεξιτς 1, Φερνάντες, Ταχούλ 1, Περόνε 5, Μάγιαρακ, Μπούστος 1, Λινάρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης