Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη του επί της Τεράσα στον πρώτο τελικό του Challenger Cup, ο Απόλλων Σμύρνης έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο Λαιμό, καθώς επικράτησε 9-8 της Βουλιαγμένης, στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών.

Έτσι, η «αμφίβια ταξιαρχία» έχει τη μεγάλη ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς του πρωταθλήματος, εφόσον βέβαια καταφέρει να διπλασιάσει τις νίκες της στο Σεράφειο, στις 2/5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημερινό ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι για… γερά νεύρα, με τους γηπεδούχους να μην προηγούνται ποτέ μετά το 1-0. Ο Απόλλων πήρε σε κάποιες περιπτώσεις προβάδισμα δύο τερμάτων (4-2, 7-5 και 8-6), αλλά ο ΝΟΒ με τέρματα των Αλμύρα και Καλογερόπουλου ισοφάρισε. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη πέτυχε ο Κώστας Χονδροκούκης στα 52΄΄ πριν τη λήξη, ενώ στην τελευταία φάση οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «βγάλουν» την άμυνα με παίκτη λιγότερο και να «σφραγίσουν» τη μεγάλη νίκη τους.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 2-3, 3-2.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Κωνσταντόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 2, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσαβαλιάρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης