Περίπου στις 19:00 θα αρχίσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν αύριο, Παρασκευή (2/6), στο Suzanne Lenglen, με στόχο την πρόκριση του Έλληνα τενίστα στους «16» του Ρολάν Γκαρός. Η «μάχη» του «Tsitsifast» με τον Αργεντινό τενίστα θα ακολουθήσει αυτές των ζευγαριών Στιμς-Κασάτκινα (12:00), Σονέγκο-Ρούμπλεφ και Στίβενς-Πουτίντσεβα. Όποιος εκ των Τσιτσιπά-Σβάρτσμαν προκριθεί, θα βρει αντίπαλο στον τέταρτο γύρο τον νικητή του αγώνα Φονίνι-Όφνερ.

Το βράδυ θ’ αγωνιστεί ο Κάρλος Αλκαράθ με τον Σαποβάλοφ, με τον πρώτο πιθανό αντίπαλος του Στεφ στα προημιτελικά, που θα αναμετρηθεί στις 21:15 με τον Ντένις Σαποβάλοφ. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, από την πλευρά του, έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και ο αγώνας θα γίνει Philippe Chatrier μετά από δύο αγώνες γυναικών, με το πρόγραμμα να ανοίγει στις 12:45.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς Χατσάνοφ-Κοκκινάκης και Μουζέτι-Νόρι, ενώ στις γυναίκες επιστρέφουν στη δράση οι Αρίνα Σαμπαλένκα και Τζέσικα Πεγκούλα.

Το κάτω μέρος του ταμπλό των ανδρών και των γυναικών θα παίξει στον τρίτο γύρο το Σάββατο (3/6).

Το πρόγραμμα του Ρολάν Γκαρός στα τρία μεγάλα courts:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Philippe Chatrier (12.45)

Mέρτενς-Πεγκούλα

Ραχίμοβα-Σαμπαλένκα

Τζόκοβιτς-Νταβίντοβιτς

(21.15)

Αλκαράθ-Σαποβάλοφ

Suzanne Lenglen (12.00)

Στιμς-Κασάτκινα

Σονέγκο-Ρούμπλεφ

Στίβενς-Πουτίντσεβα

Σβάρτσμαν-Τσιτσιπάς

Simonne Mathieu (12.00)

Χατσάνοφ-Κοκκινάκης

Μπλίνκοβα-Σβιτολίνα

Μουζέτι-Νόρι

Μούχοβα-Μπέγκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης