Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη την πρεμιέρα της στο Wimbledon, ξεπερνώντας με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο της Αράντσα Ρους.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στην τενίστρια από την Ολλανδία (Νο84 στην κατάταξη της WTA) και με (2-0 σετ (6-1, 6-1) πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον β’ γύρο του βρετανικού γκραν σλαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο 15 του ταμπλό στο Wimbledon, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την 28χρονη Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς (Νο 46), η οποία επιβλήθηκε με 2-1 σετ της 37χρονης Σαμάνθα Στόσουρ από την Αυστραλία (Νο 166).

Η Μαρία Σάκκαρη, με κεκτημένη ταχύτητα από την εντυπωσιακή της πορεία στο Ρολάν Γκαρός, έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στο παιχνίδι, κυριαρχώντας πλήρως στο κορτ.

Η Ρους υπερασπίστηκε το σερβίς της στο πρώτο game, ωστόσο πέραν τούτου ουδέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αγωνιζόμενη με μεγάλη συγκέντρωση και με χτυπήματα που άγγιζαν το τέλειο κατάφερε να φτάσει σε τρία breaks και να κάνει με χαρακτηριστική ευκολία το 1-0, μετά από μόλις 20 λεπτά αγώνα.

Η Μαρία συνέχισε να έχει το πόδι της πατημένο στο γκάζι και στο δεύτερο σετ, μετατρέποντας σε παράσταση για έναν ρόλο (και) το υπόλοιπο του αγώνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 6-1 έκανε το 2-0 μετά από 48 λεπτά αγώνα, παίρνοντας έτσι θριαμβευτικά το εισιτήριο για τον Β’ γύρο του τουρνουά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης