Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό τένις, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επικράτησε του Στέφανου Τσιτσιπά με 6-3, 6-4 και κατέκτησε το τρόπαιο στο τουρνουά ATP 500, που ολοκληρώθηκε στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πλέον, στις αναμετρήσεις των δύο τενιστών, ο Σέρβος προηγείται με οκτώ νίκες, έναντι δύο του Τσιτσιπά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκίνησαν δίνοντας έμφαση στο σερβίς τους. Με το σκορ στο 3-3, ο Σέρβος σέρβιρε και προηγήθηκε, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να φτάσει στο μπρέικ, που του έδωσε τεράστιο προβάδισμα. Με το σκορ στο 5-3 ο Τζόκοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 6-3 και να κλείσει το πρώτο σετ.

 

 

 

Στο δεύτερο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να «σβήσει» το break που επιχείρησε ο Σέρβος στο τρίτο game και διατήρησε το σερβίς του, προηγούμενος με 2-1. Παρά την προσπάθεια του Τσιτσιπά, ο «Νόλε» έκανε break στο πέμπτο game και απέκτησε πλεονέκτημα με 3-2, που διεύρυνε σε 4-2, διατηρώντας το σερβίς του. Ο «Tsitsifast» μείωσε σε 4-3 και 5-4, όμως με την ποιότητα και την εμπειρία του, ο Τζόκοβιτς έφθασε στην νίκη με 6-4, μετά από 42 λεπτά.

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης