Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 του Ντανίιλ Μεντβέντεφ και έμεινε ζωντανός στην υπόθεση-πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, παρουσιάστηκε αποφασισμένος στο ματς και πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Ο Ρώσος ισοφάρισε, καθώς επικράτησε 13-11 στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ και πήρε προβάδισμα με μπρέικ στο τρίτο σετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί ο Στέφανος κατάφερε να πάρει πίσω το μπρέικ και να στείλει το ματς σε ένα ακόμα τάι μπρέικ. Με 7-1 λύγισε τον Μεντβέντεφ, ο οποίος μάλιστα έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.  

Πλέον, ο Τσιτσιπάς έχει μπροστά του έναν «τελικό» με τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Όποιος νικήσει, θα ακολουθήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην τετράδα του Τορίνο!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν καλύτερος πέτυχε μπρέικ με το… καλημέρα και κατάφερε να φτάσει με 6-3 στο 1-0.

 

 

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες υπερασπίστηκαν το σερβίς του και το ματς κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και τελικά ο Ρώσος με 13-11 έφτασε στο 7-6 και ισοφάρισε σε 1-1 τα σετ.

 

 

 

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς δέχθηκε μπρέικ, όμως κατάφερε στο τέλος να το πάρει πίσω και να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί ήταν καλύτερος και πιο ψύχραιμος και με 7-1 πήρε τη νίκη με 2-1 σετ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης