Στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Μαυρωτάς

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020, 23:47
Στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Μαυρωτάς

Παρουσία του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ οι τελικοί της 2ης ημέρας των χειμερινών αγώνων κολύμβησης ΟΠΕΝ κατηγορίας. Ο γ.γ.Α. επιβεβαίωσε τη στήριξη της Πολιτείας στην ελληνική κολύμβηση και σε όλα τα αθλήματα, ενώ αναγνώρισε την ανάγκη εύρεσης κατάλληλης στέγης για τις εθνικές ομάδες της ΚΟΕ.

«Θυμήθηκα σήμερα τα πρώτα μου βήματα, σαν κολυμβητής και εγώ όταν ήμουν μικρός. Κάποια παιδιά διεκδικούν τα όρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και δείχνουμε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι κοντά σε όλα τα αθλήματα. Ξέρουμε ότι η Κολυμβητική Ομοσπονδία χρειάζεται χώρους για τα παιδιά και για τα εθνικά συγκροτήματα. Παλιά είχαμε το Ζάππειο και στη συνέχεια τον Άγιο Κοσμά. Θα κάνουμε μία προσπάθεια, περιμένουμε από τον ΟΑΕΔ να μας παραδωθεί το Ολυμπιακό Χωριό. Πάντα στο μυαλό μας υπάρχουν και οι εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά, ώστε να μπορέσουν οι εθνικές ομάδες να έχουν χώρο και εκεί. Υπάρχει καλή διάθεση και είναι κάτι που είναι καλό τόσο για τις ομάδες, όσο και για τις ίδιες τις εγκαταστάσεις», δήλωσε ο κ. Μαυρωτάς.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ και υπεύθυνος στο άθλημα της Κολύμβησης, Δημήτρης Σαρακατσάνης, ανέφερε: «Έχουν γίνει κάποιες πολύ καλές επιδόσεις και περιμένουμε ακόμα καλύτερες. Θεωρώ ότι θα πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με 10 άτομα. Εκεί θα προκριθούμε σε τελικούς και είμαι αισιόδοξος για ένα, ακόμα και για δύο μετάλλια, με τον Παπαστάμο και τον Γκολομέεβ να δείχνουν τη δυναμική τους συνεχώς. Οι αγώνες σήμερα έγιναν με την παρουσία του γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά. Αυτό που ζητάμε από την Πολιτεία είναι βοήθεια με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό πρόβλημα».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020, 23:49