Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου και την προετοιμασία για τους τελικούς του Λιγκ Καπ, το οποίο εν τέλει κατέκτησαν το βράδυ της Παρασκευής (13/5), μετά τη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ στον β’ τελικό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν μία μεταγραφική «βόμβα».

Ο λόγος για τον διεθνή Κουβανό διαγώνιο, Φερνάντο Ερνάντεζ, ο οποίος βρίσκεται εδώ κι αρκετές ημέρες σε συζητήσεις με τους «πράσινους» και έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με το «τριφύλλι» για να μετακομίσει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που απομένει πλέον είναι να στείλει πίσω υπογεγραμμένα τα συμβόλαια που του έχουν στείλει οι «πράσινοι», κάτι που –εκτός απροόπτου- θα γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος άσος είχε εντυπωσιαστεί από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το είχε σχολιάσει με θέρμη μετά τους ημιτελικούς της Χάλκμπανκ με το «τριφύλλι» για το Challenge Cup.

Πρόκειται για μία πολύ σπουδαία κίνηση για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού (εφόσον βεβαίως η μεταγραφή ολοκληρωθεί και τυπικά), με το «τριφύλλι» να προετοιμάζει μία ομάδα υψηλών βλέψεων και για την επόμενη σεζόν, καθώς έχουν ήδη συμφωνήσει και οι Ζήσης και Φράγκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποχωρούν οι Πρωτοψάλτης, Ανδρεόπουλος και Ράπτης

Την ίδια ώρα, αναμένεται να αποχωρήσουν οι Θανάσης Πρωτοψάλτης (θα πάρει μεταγραφή στη βελγική Νολίκο Μάασεϊκ), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (θα μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ταράντο) και Αλέξανδρος Ράπτης (θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ).

Οι τρεις αθλητές είχαν κλείσει τις επόμενες μεταγραφές τους πριν από τους τελικούς του Λιγκ Καπ, ωστόσο, είχε συμφωνηθεί να γνωστοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις τους μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους με το «τριφύλλι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης