Τους επόμενους αντιπάλους τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έμαθαν ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή, ο Αερωπός Έδεσσας και η ΑΕΚ, καθώς πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στη Βιέννη οι κληρώσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο του EHF Cup ανδρών και τον Γ΄ γύρο του Challenge Cup ανδρών.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο EHF Cup τη Μέλσουνγκεν, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 16-17 Νοεμβρίου στη Γερμανία, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα λάβει χώρα μια εβδομάδα αργότερα στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα που θα επικρατήσει στο συγκεκριμένο ζευγάρι προκρίνεται στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, η οποία θα αρχίσει στις 8 Φεβρουαρίου 2020.

Στο μεταξύ, αποφεύχθηκε ο ελληνικός «εμφύλιος» στον Γ΄ γύρο του Challenge Cup των ανδρών, καθώς η Βογκόστσα Πολίνε Χιλς από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη κληρώθηκε με την ΑΕΚ, ενώ η ρωσική Νέβα θα αντιμετωπίσει τον Αερωπό Έδεσσας. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου, με τις ελληνικές ομάδες να δίνουν εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν μια εβδομάδα αργότερα στην Ελλάδα. Οι νικητές του Γ΄ γύρου προκρίνονται στη φάση των «16» του Challenge Cup που θα αρχίσει τον Φεβρουάριο του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης