Με ήττα ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ τις υποχρεώσεις στον α΄ γύρο της φάσης των ομίλων του European League.

Το σύνολο του Δημήτρη Δημητρούλια έχασε στην Ελβετία από την Καντέτεν Σαφχάουζεν με 30-26 (ημίχρονο 18-10), σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου, και γνώρισε την τρίτη σερί ήττα του στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, η ελβετική ομάδα, η οποία είχε πρώτο σκόρερ τον Τσέντερ με 10 γκολ και σε εξαιρετική βραδιά κάτω από τα δοκάρια τον Πιλίποβιτς με 38% σε ποσοστό επεμβάσεων (16/42 αποκρούσεις), πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στον όμιλο και «έπιασε» τους «κιτρινόμαυρους» στη βαθμολογία.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του «Δικεφάλου» είναι η αναμέτρηση της επόμενης Τρίτης (7/12, 19:45) με την Καντέτεν Σαφχάουζεν στη Χαλκίδα, η οποία θα είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ένωσης για το 2021.

Διαιτητές: Μπούτζακ-Ζάχραντνικ (Σλοβακία). Δίλεπτα: 6-4. Πέναλτι: 4/4-1/2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΚΑΝΤΕΤΕΝ ΣΑΦΧΑΟΥΖΕΝ (Ανταλστέιν Εϊγιόλφσον): Πιλίποβιτς, Τσέντερ 10, Μάτσκεν, Κίτελ 4, Κανιέγιας 7, Σμιτ 1, Σόπερ, Τζέρι, Μπιόσκα, Λίερ, Γκερμπλ 2, Μάρκοβιτς, Μάρος 5, Σέλκερ, Τόμινετς 1, Χέρμπουργκερ.

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής 2, Μπριάτκα, Τζηράς 4, Άντζελιτς, Μυλωνάς 7, Ηλιόπουλος, Μπουκοβίνας, Πλάθα, Φλορίδο 6, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου, Ουγκάλντε 4, Μπεντζιλαλί, Δικαιούλιας, Καλόμοιρος, Μπεριά 3.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης