Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια για το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Ολυμπιακό (23/12, 21:00), όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σχεδόν 12.000 φίλοι των «πράσινων» θα προσφέρουν μαζική στήριξη στην ομάδα τους στο «αιώνιο» ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», καθώς ανακοινώθηκε sold out την παραμονή του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η οποία θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την προσεχή Πέμπτη (23/12, 21.00).

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eίμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο και παράλληλα θα την προστατεύσει δίνοντας βάση στα κάτωθι:
Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης