Ούτε στα πιό… τρελά του όνειρα δεν φανταζόταν ο Όλι Γουότκινς, τοντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας. Ο άσος της Άστον Βίλα, απολαμβάνει τους…καρπούς των κόπων του, καθώς με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τους «χωριάτες»… υποχρέωσε τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, να τον καλέσει στα «τρία λιοντάρια» για τους προκριματικούς αγώνες του Μουντιάλ 2022. 

Και ο 26χρονος επιθετικός της Άστον Βίλα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για τα τελευταία 30 λεπτά της αναμέτρησης με τον Άγιο Μαρίνο και «έβαλε το κερασάκι στην τούρτα» της άνετης επικράτησης με 5-0, σημειώνοντας το τελευταίο γκολ του αγώνα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρώτο πράγμα που είδατε, ήταν η αντίδραση από την υπόλοιπη ομάδα, που δείχνει πόσο ενωμένοι είναι οι παίκτες. Ξέρουν τι σημαίνει για αυτόν. Εντάχθηκε στην ομάδα πολύ γρήγορα. Είναι ένα πολύ ταπεινό αγόρι και ήταν καλό που του δόθηκαν περίπου τριάντα λεπτά. Για αυτόν, η επίτευξη ενός γκολ είναι σαν ένα παραμύθι», σχολίασε ο Σαουθγκέιτ μετά το ματς, ενώ ο Γουότκινς, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια έπαιζε στην 4η (!) κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει: «Αυτό ονειρευόμουν. Όλη την ημέρα στο ξενοδοχείο, σκέφτηκα ότι θα είχα μια ευκαιρία, να επωφεληθώ και να μπορέσω να σκοράρω. Δεν είχα ιδέα ότι θα συνέβαινε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω λόγια. Αισθάνομαι μόνο τιμή που έχω την ευκαιρία να έλθω εδώ, να φορέσω αυτήν την φανέλα, να παίξω με αυτούς τους παίκτες και να σκοράρω στο ντεμπούτο μου. Είμαι στον παράδεισο».

Το 2017, ο Γουότκινς αγωνιζόταν με την Έξετερ και «εντοπίσθηκε» από τα «λαγωνικά» της Μπρέντφορντ με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον κόσμο της Championship. Έμεινε εκεί για τρία χρόνια, σημειώνοντας 45 γκολ σε 132 αγώνες. Τα 25 τέρματα που πέτυχε την τελευταία χρονιά, ήταν ο λόγος που η Άστον Βίλα δαπάνησε 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι. Και σήμερα, ο Γουότκινς είναι δέκατος στον πίνακα των σκόρερ της Premier League με δέκα γκολ. 

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης