Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Παναγιώτης Κόρμπος. Ο 24χρονος μέσος δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη και έτσι η ομάδα του Περιστερίου τον παραχώρησε με μεταγραφή στα Τρίκαλα.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κόρμπου με μεταγραφή στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα. Ο Παναγιώτης Κόρμπος που αποτέλεσε στόχο ομάδων της Σούπερ Λίγκας και της Β’ Εθνικής είχε σημαντική προσφορά στην ομάδα την περίοδο 2008-09 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής. Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στο β’ μισό της περιόδου στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρόμητου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Ατρόμητος βρήκε την ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε φιλικό στις 19 Ιουλίου στο Καρπενήσι. Αρχικά το «αστέρι» είχε κλείσει φιλικό με τη Λάρισα, όμως η κλήρωση του πρωταθλήματος έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στην 1η αγωνιστική. Έτσι, το φιλικό ακυρώθηκε και ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με την Καβάλα.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή στις 18:30 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μαρσέλο Σαρμιέντο επέστρεψε μετά από μια εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αντίθετα, ο Ανρί Καμαρά το απόγευμα θα κάνει ατομικό πρόγραμμα, αφού πονάει στο γόνατο, μετά από μια κόντρα που είχε με συμπαίκτη του. Ατομικό θα κάνει και ο Γιόνας Σάντκβιστ, ο οποίος έχει ψύξη στην πλάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης