Tο Europa League διεκδικούν η Άιντραχτ και η Ρέιντζερς στη Σεβίλλη

Το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους κυνηγούν απόψε στη Σεβίλλη, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Ρέιντζερς. Στις 22:00 ξεκινάει ο τελικός του Europa League, το πρώτο από τα τρία μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού των Κυπέλλων Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθούν την Τετάρτη 25 Μαΐου ο τελικός του Conference League, Ρόμα-Φέγενορντ και το Σάββατο 28 Μαΐου ο μεγάλος τελικός του Champions League, Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι η πρώτη γερμανική ομάδα που αγωνίζεται σε τελικό Europa League. Πήρε την 1η θέση στον 4ο όμιλο με 2ο τον Ολυμπιακό και πίσω τους την Φενερμπαχτσέ και την Αντβέρπ. Στα νοκ άουτ παιχνίδια απέκλεισε την Μπέτις, την Μπαρτσελόνα και τη Γουέστ Χαμ. Τερμάτισε στην 11η θέση στην Bundesliga και για να αγωνιστεί στην Ευρώπη και στη νέα περίοδο πρέπει να κατακτήσει το Europa League. Σε αυτή την περίπτωση θα πάρει το εισιτήριο για το Champions League.

Η Ρέιντζερς τερμάτισε στη 2η θέση στην Premiership κι έχασε τον τίτλο από τη Σέλτικ. Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League. Βγήκε 2η στον 1ο όμιλο, πίσω από την Λυών και πάνω από τη Σπάρτα Πράγας και την Μπρόντμπι. Στα νοκ άουτ παιχνίδια απέκλεισε την Ντόρτμουντ, τον Ερυθρό Αστέρα, την Μπράγκα και τη Λειψία. Έχει αποκλείσει δηλαδή 2 γερμανικές ομάδες και απέναντι σε μία τρίτη διεκδικεί απόψε το τρόπαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενισχυμένες αποδόσεις σε τρεις αγορές του τελικού

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ ο τελικός του Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ρέιντζερς παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στις αγορές «Τελικό Αποτέλεσμα», «Οver/Under» & «Goal/No Goal».

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατέκτησε τον μοναδικό ευρωπαϊκό τίτλο της πριν από 42 χρόνια. Το 1980 κέρδισε την Γκλάντμπαχ στον διπλό τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η Ρέιντζερς κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1972. Στον τελικό επικράτησε της Ντιναμό Μόσχας.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για τον τελικό του Europa League περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές, καθώς και την «Επιστροφή Στοιχήματος», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η «Επιστροφή Στοιχήματος» ενεργοποιήθηκε, το προηγούμενο Σάββατο, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι-Λίβερπουλ, ο οποίος στην κανονική διάρκειά του έληξε ισόπαλος με 0-0.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης