Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι και με τη… βούλα ο νέος τεχνικός της Γουότφορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου (15/8) την πρόσληψή του.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο Βλάνταν Ίβιτς είναι ο νέος head coach της Γουότφορντ» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μέχρι πριν τρία χρόνια προπονητής του ΠΑΟΚ (Κυπελλούχος Ελλάδας το 2017) κι ακολούθως δύο πρωταθλητής Ισραήλ, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βλάνταν Ίβιτς, τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός της Γουότφορντ: «Πρώτα απ’ όλα, από την αρχή θα έχω υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μου και από τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που εργάζομαι στην Αγγλία και πρέπει να προσαρμοστώ όσο πιο σύντομα γίνεται. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο. Καθώς έχω δουλέψει με το ίδιο τεχνικό επιτελείο για τρία χρόνια, γνωρίζω πως θα έχουμε υψηλές απαιτήσεις από τους εαυτούς μας με στόχο να βοηθήσουμε τους παίκτες να επιτύχουν τους στόχους της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης