Ευχάριστα τα νέα για τον Κούζμιτς - Αναπνεύει χωρίς υποστήριξη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019, 16:00
Ευχάριστα τα νέα για τον Κούζμιτς - Αναπνεύει χωρίς υποστήριξη

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς υποβλήθηκε σε εγχείρηση την Τετάρτη (17/7), μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή (14/7), όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Όπως ενημέρωσε ο Ερυθρός Αστέρας με ανακοίνωσή του, ο Σέρβος διεθνής σέντερ μπορεί πλέον να αναπνέει ανεμπόδιστα, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και παραμένει σε τεχνητό κώμα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα αναφέρει: «Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγχείρηση του Όγκνιεν Κούζμιτς, η οποία πραγματοποιήθηκε από την ομάδα των ιατρών του Κέντρου Έκτακτης Ανάγκης την Τετάρτη.

Αυτή η χειρουργική επέμβαση εξάλειψε τα σοβαρά γναθοπροσωπικά τραύματα που υπέστη ο Όγκνιεν την Κυριακή σε αυτοκινητικό ατύχημα.

Αυτή η επέμβαση στον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα ήταν απαραίτητη ώστε να υπάρξει αποκατάσταση της άνω γνάθου, καθώς και άλλων προσβολών του προσώπου από την ανατομική θέση (η οποία ήταν επιτυχής και έγινε), η οποία επέτρεψε στον Όγκνιεν να αναπνέει ανεμπόδιστα.

Η κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς παραμένει σταθερή, βρίσκεται σε τεχνητό κώμα και η θεραπεία και η ανάρρωσή του συμβαδίζουν με τα σχέδια της ιατρικής ομάδας που τον φροντίζει».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019, 16:04