Οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους την αγωνιστική περίοδο 2021-22 σύμφωνα με το Football Supporters Europe (FSE), μια αντιπροσωπευτική οργάνωση οπαδών που πραγματοποιεί τακτικές διαβουλεύσεις με τα ιδρύματα της UEFA.

Μέχρι τώρα η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου απαγόρευε σε όλους τους οπαδούς των φιλοξενούμενων ομάδων να συμμετέχουν στα παιχνίδια των διοργανώσεών της, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων Champions League, Europa League και Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πίεση στο διοικητικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για άρση της απαγόρευσης έχει αυξηθεί, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Άγιαξ να ζητούν από την UEFA να επανεξετάσει τη θέση της τον περασμένο μήνα για να αποφευχθεί η απαγόρευση συμμετοχής των οπαδών σε αγώνες του Champions League.

Επίσης η FSE, η οποία με ανακοίνωση τον Αύγουστο προέτρεψε την UEFA να άρει τους περιορισμούς, επιβεβαίωσε ότι οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες εγκαίρως από την πρώτη αγωνιστική ημέρα των εφετινών ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

«Η FSE μπορεί να επιβεβαιώσει ότι οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων συλλόγων από την επόμενη εβδομάδα. Οι τοπικοί περιορισμοί μπορεί να εξακολουθούν να ισχύουν και οι ταξιδιωτικές απαιτήσεις μπορεί να είναι απαραίτητες», ανέφερε ένα tweet από τον οργανισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης