«Σκοτεινό βράδυ» χαρακτήρισε ο Λεβ για τη Γερμανία τη χθεσινή συντριβή της με 6-0 σκορ από την Ισπανία στο Nations League, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση για αυτό το «κάζο» της ομάδας του.

«Τίποτα δεν λειτούργησε: ούτε η δύναμη, ούτε η επιθετικότητα, ούτε η αφοσίωση σε μονομαχίες, δεν είδαμε τίποτα στο γήπεδο» παραδέχθηκε ο προπονητής των «πάντσερ» μιλώντας στο γερμανικό κανάλι «Ard».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ήττα με διαφορά 6 γκολ που είχε να συμβεί από το 1931 για τους Γερμανούς ή από το φιλικό εναντίον της Αυστρίας (6-0).

Όταν ρωτήθηκε για τη δυνατότητα πρόσκλησης εκ νέου των Τόμας Μίλερ, Ζερόμ Μπόατεγκ και Ματς Χούμελς, παικτών άνω των 30 ετών που πρωταγωνιστούν με τις Μπάγερν και Ντόρτμουντ, ο Λεβ έδειξε άκαμπτος:

«Είπαμε ότι θα εμπιστευτούμε τους παίκτες μας, βρισκόμασταν στον σωστό δρόμο, ακόμα κι αν δεν φανταζόμουν ότι ήμουν τόσο μακριά. Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να φωνάξουμε τους παλιούς παίκτες» διαβεβαίωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπήρχε καμία οργάνωση, καμία επικοινωνία μεταξύ των παικτών και η Ισπανία ήταν θανατηφόρα απόψε» πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης