Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα.

Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά media οι Καταλανοί δεν επέτρεψαν στον Τομά Ερτέλ να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη, καθώς θεωρούν πως ο Γάλλος προσπάθησε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης πίσω από την πλάτη τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ερτέλ είναι… φευγάτος εδώ και καιρό, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν τον χρησιμοποιεί και όλοι περιμένουν να μάθουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο, αυτό που έγινε το βράδυ της Τρίτης (22/12) ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», η «Μπάρτσα» δεν επέτρεψε στον έμπειρο γκαρντ να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη από την Κωνσταντινούπολη για τη Βαρκελώνη, θέλοντας να τον κάνει να πληρώσει για την… προδοσία του.

Τι σημαίνει αυτό; Στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα θεωρούν πως ο παίκτης και ο ατζέντης του κινήθηκαν κρυφά και ανέπτυξαν ένα έντονο… φλερτ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που άφηναν να εννοηθεί στους ανθρώπους της νυν ομάδας του πως ο ίδιος θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Σάρας» πήρε τον Ερτέλ μαζί του στην Τουρκία και τον… άφησε εκεί, θέλοντας έτσι να δείξει τον εκνευρισμό του, όμως το θέμα δεν σταματάει σε αυτό το σημείο και παίρνει ακόμα μεγαλύτερες προεκτάσεις.

Ο Λέο Βέστερμαν, που «κόπηκε» από τη Φενέρ, ήταν πολύ κοντά στους «μπλαουγκράνα», όμως πλέον η ομάδα κάνει δεύτερες σκέψεις, καθώς και εκείνος εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη που έχει ο Ερτέλ, ο οποίος αποτελεί πια… κόκκινο πανί στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης