Μιλώντας στο μικρόφωνο της Marca, ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος σήμερα δεν βρίσκεται σε κάποιο πάγκο, μίλησε για το άμεσο μέλλον του.

«Προτάσεις για επιστροφή; Έχω ήδη λάβει περισσότερες από μία τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν ήταν η στιγμή ή το σωστό πρότζεκτ. Έπρεπε να αφιερώσω χρόνο στηρίζοντας την οικογένειά μου. Θα ήθελα να βρω έναν σύλλογο με φιλοδοξία, να αγωνιστώ και να παλέψω για τους τίτλους ή να εξελίξω ένα σοβαρό έργο που θα σε οδηγήσει να είσαι σε θέση να ανταγωνιστείς για κάτι» ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα λέω ότι η βασική επιτυχία βρίσκεται στην ισορροπία, τόσο στο πεδίο μεταξύ άμυνας και επίθεσης όσο και στη διαχείριση ενός συλλόγου, συνδυάζοντας την εμπειρία με τους νέους για την επίτευξη των στόχων τους, τόσο οικονομικά όσο και στον αθλητισμό» πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός καταλήγοντας:

«Οι εμπειρίες μου στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Λίβερπουλ, την Τσέλσι ή τη Νιουκάστλ ήταν όλες πολύ ικανοποιητικές. Γι΄ αυτό προτεραιότητά μου εξακολουθεί να είναι η Πρέμιερ Λιγκ. Η οικογένειά μου είναι στην Αγγλία και είναι το πληρέστερο πρωτάθλημα, από κάθε άποψη».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης