Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς στο εφετινό NBA, καθώς, τα ξημερώματα της Τρίτης, ώρα Ελλάδας, κατάφεραν, έστω και δύσκολα, να ξεπεράσουν τον σκόπελο και των μαχητικών Πίστονς στο «Fiserv Forum».

Πιο συγκεκριμένα τα «ελάφια», με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και και Τζρου Χόλιντεϊ, επιβλήθηκαν με 110-108 της ομάδας από το Ντιτρόιτ, κάνοντας το «6 στα 6» στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον οι Μπακς, που από τα έξι ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής τα πέντε ήταν στην έδρα τους, θα αντιμετωπίσουν και πάλι τα «πιστόνια» τα ξημερώματα της 3ης Νοεμβρίου στις 02:00, πριν μπουν σε ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα με αρκετούς αγώνες μακριά από το «Fiserv Forum».

O «Greek Freak» ήταν σε ακόμη ένα ματς εξαιρετικός, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 31 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 μπλοκ σε 31 λεπτά συμμετοχής.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο αποψινό ματς είχε άξιο συμπαραστάτη τον Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος είχε 25 πόντους 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ, σημειώνοντας μάλιστα στο τέλος το τρίποντο, που έγειρε ολοκληρωτικά την πλάστιγγα του αγώνα προς το μέρος των «ελαφιών».

 

Στον αντίποδα από τους Πίστονς, οι οποίοι πλέον έχουν ρεκόρ 2-6 (2/2 εντός και 0-4 εκτός) ξεχώρισαν οι Κέιντ Κάνινχαμ και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 27 και 23 πόντους, αντίστοιχα.
 

Τα δωδεκάλεπτα: 34-23, 60-52, 88-77, 110-108

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης