Το δράμα που βιώνει η οικογένειά του, λόγω του κορωνοϊού αποκάλυψε ο αστέρας των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Καρλ Άντονι Τάουνς.

Ο Αμερικανός άσος ανακοίνωσε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ότι και οι δύο γονείς του πάσχουν από COVID-19, προσθέτοντας πως η μητέρα του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος άσος, που είναι τραυματίας (σ.σ. κάταγμα στον αριστερό καρπό), ανάρτησε ένα βίντεο,αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του, Ζακλίν Κρουθ, έχει τεθεί από τους θεράποντες γιατρούς σε τεχνητό κώμα, μέτρο που κρίθηκε απαραίτητο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Ο Τάουνς πρόσθεσε πως ο πατέρας του πήρε εξιτήριο και θα ακολουθήσει αγωγή στο σπίτι και με την ευκαιρία αυτή αισθάνθηκε την ανάγκη να προειδοποιήσει άπαντες για τη σοβαρότητα της πανδημίας:

«Ευχαριστώ το ιατρικό προσωπικό που βοηθά τη μητέρα μου. Είστε πραγματικοί ήρωες. Μοιράζομαι την ιστορία μου, με την ελπίδα ότι όλοι μένουν στο σπίτι! Χρειαζόμαστε περισσότερο εξοπλισμό και πρέπει να βοηθήσουμε το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Προσεύχομαι για όλους μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τάουνς δήλωσε επίσης ότι θα δωρίσει 100.000 δολάρια στην κλινική «Mayo», όπου εξετάζονται οι ασθενείς. Πρόκειται για μια δωρεά που, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, θα επιτρέψει στην κλινική να αυξήσει την ικανότητά της για ελέγχους σε 1.000 από 200 άτομα ημερησίως.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης