Ο μέσος της Λίβερπουλ, Τζορζίνιο Βαϊνάλντουμ θα αντικαταστήσει τον τραυματία (συμπαίκτη του στους «ρεντς»), Βίρτζιλ φαν Ντάικ στην αρχηγία της Εθνικής Ολλανδίας, ενώ ο Τιμ Κρουλ θα είναι η πρώτη επιλογή των «οράνιε» κάτω από τα γκολπόστ στα επερχόμενα παιχνίδια τους (αντί του τραυματία Σίλεσεν), όπως ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φραν ντε Μπουρ την Τρίτη (10/11).

Η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία σε φιλικό αγώνα την Τετάρτη (11/11) στο Άμστερνταμ, προτού μπει στην τελική ευθεία για τα δύο τελευταία παιχνίδια της στον όμιλο του Nations League με Βοσνία (Κυριακή 15/11) και Πολωνία (Τετάρτη 18/11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι παίκτες πρέπει να παίξουν τόσους πολλούς αγώνες σε τόσο σύντομο διάστημα. Τώρα καθόμαστε… περιμένοντας τον επόμενο τραυματισμό.

Αυτό λέει κάτι για το πρόγραμμα και το πώς αντιμετωπίζουν όλο αυτό οι υπεύθυνοι» τόνισε ο Ντε Μπουρ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να κάνω ως προπονητής, είναι να επισημάνω τα προβλήματα.

Θα ήταν καλύτερο εάν οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι συνεργαστούν και πάρουν μία κοινή απόφαση για όλο αυτό. Αλλά το χρήμα… κυριαρχεί και πρέπει να συνεχιστεί το… σόου, όπως ακριβώς είναι. Κοιτάζω πολύ προσεκτικά το χρονικό διάστημα που έπαιξαν οι παίκτες και στη συνέχεια προσαρμόζω τις επιλογές μου σε αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης