Την παραμονή του Τόρνικε Σενγκέλια ανακοίνωσε σήμερα η Βίρτους Μπολόνια. Ο μεγάλος άτυχος της εθνικής Γεωργίας στο Ευρωμπάσκετ (υπέστη εξάρθρωση στον ώμο και έμεινε εκτός διοργάνωσης, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα έως το 2024, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο 31χρονος σέντερ βοήθησε την ομάδα της Μπολόνια να κατακτήσει τον τίτλο του EuroCup και να επιστρέψει στη Euroleague μετά από απουσία 14 ετών, όταν μεσούσης της περυσινής σεζόν έφυγε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και υπέγραψε στη Βίρτους, λόγω των συνθηκών που είχαν δημιουργηθεί μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σενγκέλια πάντως δεν υπολογίζεται από τον Σέρτζιο Σκαριόλο πριν τα τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου, αφού το διάστημα της αποθεραπείας του υπολογίζεται στους δύο μήνες.

Ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ είχε τραυματιστεί στις 24 Αυγούστου, στον αγώνα της εθνικής Γεωργίας του Ηλία Ζούρου με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Αρχικά, υπήρξαν φόβοι πως θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο, αλλά τελικά όταν υποβλήθηκε σε εξετάσεις στην Μπολόνια, τ’ αποτελέσματα έδειξαν πως μπορεί να επανέλθει χωρίς να χρειαστεί… νυστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης