Ένα 24ωρο πριν από τον πολύ σημαντικό αγώνα της Ιταλίας με την Ολλανδία στο Μπέργκαμο για την 4η αγωνιστική του Nations League, σήμανε «συναγερμός» στο «στρατόπεδο» της «Σκουάντρα Ατζούρα», καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο Στεφάν Ελ Σαραουί.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η ιταλική ομοσπονδία, το βράδυ της Τρίτης (13/10), στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Ρομπέρτο Μαντσίνι, η οποία εντέλει αναβλήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον γιατρό της ιταλικής ομάδας Αντρέα Φερέτι «…σήμερα το πρωί λάβαμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ κατά την άφιξη της Εθνικής Ομάδας στο Μπέργκαμο. Υπάρχει ένα θετικό δείγμα και είναι του Ελ Σαραουί.

Βεβαίως η διάγνωση ενδέχεται να μην είναι ακριβής, επειδή αποδείχθηκε ξανά αρνητική κατά τη διάρκεια του rapid-test που ακολούθησε. Αλλά κι επειδή έχει αρνητικό ορολογικό και χαμηλό ιικό φορτίο. Ο Ελ Σαραουί έκανε νέα τεστ όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της Εθνικής και περιμένουμε τα αποτελέσματα».

Το βράδυ της Τρίτης, οι παίκτες της ιταλικής ομάδας προπονήθηκαν κρατώντας αποστάσεις μεταξύ τους στο γήπεδο της Αταλάντα στο Μπέργκαμο (με βάση τα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο της UEFA) κι άπαντες περιμένουν πλέον τα νέα αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης