Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο γνωστός μάνατζερ Κριστόφ Ενροτό, καθώς συνελήφθη την Τετάρτη με την κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και απάτη σε μεταγραφές.

Ο Γάλλος ατζέντης, ο οποίος έχει στο πελατολόγιό του πολύ γνωστούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Τιμπό Κουρτουά, Γιανίκ Καράσκο και Κέβιν Μιραλάς, συνελήφθη στο Μονακό και βρίσκεται υπό κράτηση, μέχρι να οδηγηθεί στον ανακριτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός του Ενροτό έχει συλληφθεί στη Λιέγη ακόμη ένα άτομο. Ο λόγος για τον Κριστόφ Σενιό, που είναι γαμπρός του και συνεργάτης του.

Σύμφωνα με πηγές της γενικής εισαγγελίας, οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για απάτες, σχετικές με τις προμήθειες από μεταγραφές και συμβόλαια ποδοσφαιριστών.

Η σχετική έρευνα ξεκίνησε στο Βέλγιο στα τέλη του 2017, έπειτα από μία αναφορά της ειδικής υπηρεσίας της αστυνομίας για τις αθλητικές απάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλλήψεις ήταν αποτέλεσμα των ερευνών στα γραφεία της Άντερλεχτ και της βελγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες σε συνολικά επτά σπίτια: τέσσερα στο Μονακό, δύο στο Βέλγιο και ένα στο Λονδίνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης