Απόψε ολοκληρώνονται οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά τα χθεσινά ματς, τα οποία βρήκαν νικήτριες τη Λίβερπουλ (επιβλήθηκε με 2-0 της Πόρτο) και την Τότεναμ (επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι), το ενδιαφέρον σήμερα στρέφεται στο Μάντσεστερ και στο Άμστερνταμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «Ολντ Τράφορντ» η Γιουνάιτεντ, η οποία δείχνει αναγεννημένη με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο τιμόνι της, θα φιλοξενήσει στις 22.00 (Cosmote Sport 2) την Μπαρτσελόνα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στη φάση των «16» έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και έθεσαν εκτός νυμφώνος την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο τώρα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον Μέσι και την… παρέα του, που είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα έχει βρει απέναντί της τη Γιουνάιτεντ στους τελικούς του 2009 και του 2011, καταφέρνοντας να επικρατήσει και στα δύο συγκεκριμένα «ραντεβού» τίτλου κόντρα στους Άγγλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άλλο ματς της βραδιάς, που θα διεξαχθεί στην «Άμστερνταμ Αρίνα», ο Άγιαξ, ο οποίος έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο με την πρόκρισή του σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης, θα υποδεχτεί στις 22.00 (CosmoteSport 1) τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα είναι «παρών» στο αποψινό ματς, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς της εθνικής του ομάδας με τη Ρωσία, θέτοντας έτσι εαυτόν στη διάθεση του Αλέγκρι.

Επισημαίνεται ότι οι «μπιανκονέρι» είναι αήττητοι στα τελευταία 10 παιχνίδια τους με αντίπαλο τον «Αίαντα», έχοντας μάλιστα επικρατήσει στα πέναλτι στον μεταξύ τους τελικό, το 1996.

Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ:

Τρίτη 9 Απριλίου

Λίβερπουλ – Πόρτο 2-0

Γκολ: 5′ Κεϊτά, 26′ Φιρμίνο

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0

Γκολ: 78′ Σον

Τετάρτη 10 Απριλίου

22.00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα (Cosmote Sport 2)

22.00 Άγιαξ – Γιουβέντους (Cosmote Sport 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης