Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διαβόλους», μετά την επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ».

Πιο συγκεκριμένα, ο «CR7», 12 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον αγγλικό σύλλογο, φόρεσε και πάλι τη φανέλα των «μπέμπηδων» σε επίσημο παιχνίδι, ξεκινώντας στη βασική τους ενδεκάδα στο εντός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ, για την Πρέμιερ Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό ο Πορτογάλος αστέρας γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι είχε καταφτάσει από νωρίς στο «Θέατρο των Ονείρων», ανυπομονώντας για τη στιγμή που θα δουν τον Ρονάλντο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα ο πολύπειρος άσος κατάφερε να συνδυάσει με δύο γκολ την επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ, καθώς έκανε το 1-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ενώ στο 62′ παραβίασε για δεύτερη φορά (2-1) την εστία των «ανθρακωρύχων», συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην επικράτηση με 4-1 της ομάδας του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης