Χωρίς βοήθειες θα κληθεί να καλύψει ο Καρίμ Μπενζεμά τη θέση του σέντερ-φορ στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια της Ρεάλ, αρχής γενομένης από τον αυριανό (9/12) «τελικό» πρόκρισης στο Champions League με την Γκλάντμπαχ.

Μετά τον Μαριάνο, στα «πιτς» μπήκε εκ νέου ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δεξιό προσαγωγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σέρβος επιθετικός είχε μόλις επιστρέψει στις προπονήσεις, μετά από την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, αλλά τώρα τίθεται ξανά νοκ-άουτ, ενδεχομένως για αρκετό χρονικό διάστημα, κάτι που θα αποσαφηνιστεί μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα έχει τη δυνατότητα να δώσει «ανάσες» στον Μπενζεμά, καθώς τη Ρεάλ περιμένουν συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Μετά την αναμέτρηση με τη Γκλάντμπαχ, που θα κρίνει την πρόκριση στους «16» του Champions League, οι «μερένγκες» υποδέχονται το Σάββατο (12/12) την πρωτοπόρο της La Liga Ατλέτικο, στο ντέρμπι της Μαδρίτης, ενώ την επόμενη Τρίτη (15/12) φιλοξενούν την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης