Ο Φρανκ Λάμπαρντ διέψευσε ότι η Τσέλσι έχει καταθέσει πρόταση στη Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Κάι Χάβερτς, χωρίς πάντως να αρνηθεί το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για τον 21χρονο Γερμανό διεθνή.

«Προφανώς είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά δεν πρόκειται να σχολιάσουμε παίκτες άλλων ομάδων. Δεν έχει γίνει καμία προσφορά. Υπάρχουν αγώνες που πρέπει να ολοκληρώσουμε πριν ανοίξει το (σ.σ. μεταγραφικό) παράθυρο. Αυτή τη στιγμή, κοιτάμε μόνο τα ματς που έχουμε μπροστά μας» δήλωσε ο τεχνικός των «μπλε», στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (25/6) αγώνα πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν την Τσέλσι να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Χάβερτς, η οποία μάλιστα φέρεται να είναι υψηλότερη από την -φερόμενη- αντίστοιχη πρόταση της Ρεάλ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Ο Λάμπαρντ δήλωσε παράλληλα ικανοποιημένος από την επίτευξη βραχυπρόθεσμης συμφωνίας με τους Γουίλιαν και Πέδρο, οι οποίοι θα έμεναν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου, αλλά πλέον θα παραμείνουν στη διάθεσή του ως το τέλος της σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων κυπέλλου, αλλά και του Champions League. «Είμαι χαρούμενος που οι συνομιλίες ήταν σχετικά εύκολες. Και οι δύο πλευρές ήθελαν το ίδιο πράγμα, να τελειώσουν εδώ τη σεζόν» δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης