Την ήττα με 2-0 γνώρισε χθες η εθνική ομάδα της Γαλλίας από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Σταντ ντε Φρανς» .
Ο Ντομενέκ δεν ξεκίνησε στη βασική εντεκάδα τον Σισέ, τον έβαλε όμως στο 76′ αντί του Ανελκά, μια κίνηση που διατήρησε “ενεργή” τη Γαλλία.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης έδωσαν χώρο και χτύπησαν με αντεπιθέσεις, ενώ παράλληλα η εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία κράτησε μακριά από την εστία του Κασίγιας τους γηπεδούχους. Στο 21′, ο Βίγια βγήκε απέναντι από τον Λορίς και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα και να γράψει το 1-0, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ράμος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε προσποίηση και δοκίμασε με το αριστερό το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Τουλαλάν και κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Λορίς.
Η εμφάνισή του επιδοκιμάστηκε και απ’ τους συντάκτες της «Equipe», οι οποίοι σχολίασαν πριν τελειώσει ο αγώνας πως «με την είσοδο των Σισέ και Μαλουντά η Γαλλία απέκτησε φρεσκάδα. Κρίμα που δεν μπόρεσαν ν’ αγωνιστούν περισσότερο…».
Οι συνθέσεις
ΓΑΛΛΙΑ (Ντομενέκ): Γιορίς, Σανιά, Σιανί, Εσκουντέ, Εβρά, Τουλαλάν, Λασανά Ντιαρά, Ριμπερί (73΄ Μαλουντά), Γκουρκίφ, Ανρί (64΄ Γκοβού), Ανελκά (77΄ Σισέ)
ΙΣΠΑΝΙΑ (Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Ράμος, Πικέ, Πουγιόλ (46΄ Αλμπιόλ), Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο (64΄ Σένα), Μπούσκετς, Σίλβα (80΄ Γκουίθα), Τσάβι (46΄ Φάμπρεγκας), Ινιέστα (65΄ Νάβας), Βίγια (46΄ Τόρες)

