Απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που αγωνίζεται η Inter παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Jose Mourinho. Ο Πορτογάλος τεχνικός, παρά την ήττα από τη Lazio στο παιχνίδι του ιταλικού Super Cup, πιστεύει πως η ομάδα έχει αποκτήσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία, γεγονός που τον κάνει αισιόδοξο για το μέλλον της Inter στο πρωτάθλημα και το Champions League.
«Πάντα αναλύω σε βάθος τα πράγματα. Από το παιχνίδι στη Βοστώνη απέναντι στη Milan, στο δεύτερο ημίχρονο με τη Monaco και στη συνέχεια στο ματς με τη Lazio, η ομάδα έδειξε ότι έχει συγκεκριμένη δομή και φιλοσοφία. Μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα, όπως και η νοοτροπία που έχουν οι ποδοσφαιριστές. Απογοητευτήκαμε από την ήττα στο Πεκίνο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση.
Χωρίς να παραβλέψουμε όσα κερδίσαμε στο παρελθόν, πέρυσι παίξαμε μερικά σπουδαία παιχνίδια. Φέτος, όμως, τα πάμε καλύτερα σε κάθε αγώνα, αφού έχουμε μεγαλύτερη συνοχή».
Όσο για το «Trofeo TIM», όπου η Inter θα κοντραριστεί σε παιχνίδια διάρκειας 45 λεπτών με την Milan και τη Juventus ο «Special One» τόνισε: «Είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Και να δώσουμε χρόνο στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Lazio, όπως ο Materazzi, ο Samuel, ο Vieira, ο Mancini και ο Quaresma».

