Η ΑΕΚ θα τιμήσει την Ιστορία της στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Basket League. Συγκεκριμένα, η Ένωση θα βραβεύσει τον Νίκο Ζήση στα Λιόσια, πριν από το ματς με το Περιστέρι (28/01, 16:00) του φίλου και κουμπάρου του Βασίλη Σπανούλη, για όλα όσα προσέφερε στους «κιτρινόμαυρους», αλλά και γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ.

Το μήνυμα της ΑΕΚ για τον Νίκο Ζήση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως γράψαμε και στις 28 Ιουνίου 2021 και στο αθλητικό του «αντίο» στα γήπεδα «η καρμική σχέση του με τη μοναδική «πρωταθληματική» ελληνική ομάδα, ης οποίας φόρεσε τη φανέλα της, συνιστά, την πεμπτουσία της καριέρας του. ‘Ενιωσε την ΑΕΚ «σπίτι του», στο «σπίτι του» αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του». Όμως, θα ήθελε να αποχαιρετήσει τους φίλους της ΑΕΚ σ’ ένα γεμάτο με κόσμο γήπεδο, αλλά η καταραμένη πανδημία τού στέρησε την εικόνα, που είχε φιλοτεχνήσει στο τετράγωνο μυαλό του».

Οι φίλοι της ΑΕΚ, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία ν’ αποδώσουν τα εύσημα στον ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ των τροπαίων και του ήθους. Στον ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ της καρδιάς τους, που φόρεσε δικαίως και το περιβραχιόνιο του Αρχηγού της «Βασίλισσας».

Το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, στις 16:00, στα Άνω Λιόσια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC θα βραβεύσει τον ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ, πριν από την έναρξη της κομβικής αναμέτρησης με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Καθήκον μας να γεμίσουμε το ΣΠΙΤΙ μας, το Olympic Hall, και όλοι μαζί να τιμήσουμε τον νυν General Manager της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, όπως του αξίζει.

9 Ιουνίου 2021… Μικρός Τελικός με Προμηθέα στο ΟΑΚΑ. 75 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, αντικαταστάθηκε (από τον Βαγγέλη Αγγέλου) για να χειροκροτηθεί από τους λίγους. Από συναθλητές και αντιπάλους…

Το Σάββατο… «Ήγγικεν η ώρα» για να τον χειροκροτήσουν για όλα όσα προσέφερε ΚΑΙ οι οπαδοί της ΑΕΚ, που τον λάτρεψαν και τους λάτρεψε…

ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ, σε περιμένουμε…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης