Ανακοίνωση, με την οποία καταφέρεται εναντίον πρώην παράγοντά της, ο οποίος, όπως τονίζει συκοφαντεί εργαζομένους και στελέχη του συλλόγου στα social media, εξέδωσε την Πέμπτη η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι θα καταθέσει αγωγή σε βάρος του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ BC από την πρώτη περίοδο επιστροφής της «Βασίλισσας» στην κανονικότητα, ήτοι από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως και σήμερα, απέδειξε εμπράκτως την πίστη της στο δικαίωμα της κριτικής απ’ όπου αυτή κι αν προέρχεται.

Υπήρξε ανεκτική ακόμη και σ’ εκείνους, οι οποίοι με το δημόσιο λόγο τους, ή με τις καταγραφές τους στα social media ή στα ΜΜΕ, άγγιξαν ή ξεπέρασαν τις κόκκινες γραμμές.

Ωστόσο, κάποιοι νομίζουν, ότι δύνανται να παρανομούν ασύστολα «εν ονόματι» της ελευθερίας και να συκοφαντούν παράγοντες, εργαζομένους και λοιπά στελέχη της Ομάδας μας -με αποκορύφωμα την διαπόμπευση αθλητών μας, που φορούν την τιμημένη φανέλα του ενδόξου Σωματείου μας- στα επίσημα διαδικτυακά Μέσα της ΑΕΚ BC και αλλαχού. Η συντονισμένη και συντεταγμένη επί σειρά ετών επίθεση διαρκείας, από «πρώην πρόεδρο της Ομάδας στην Α2» κορυφώθηκε την 18/08/21 και 19/08/21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με λύπη μας ανακοινώνουμε, ότι από τη στιγμή, που παραβιάστηκαν κατά κόρον οι κανόνες ορθής διαδικτυακής συμπεριφοράς, η ΑΕΚ BC αναγκάζεται να διαγράψει από τον επίσημο διαδικτυακό χώρο της, τον εν λόγω παράγοντα, ο οποίος και στο παρελθόν έχει διολισθήσει σε αήθεις χαρακτηρισμούς και λοιπές συκοφαντικές πράξεις. Παράλληλα, η ΑΕΚ ΒC έχει κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής εναντίον του παραπάνω, προκειμένου να προστατεύσει τα δίκαια και αποκαταστήσει την τάξη, διεκδικώντας τα νόμιμα.

Γνωστοποιούμε δε, ότι το διάστημα της ανοχής μας σε δόλιες και αήθεις επιθέσεις που συκοφαντούν τον Οργανισμό και την ομάδα έχει πλέον παρέλθει και οι συκοφάντες, θα οδηγούνται ενώπιον της αστικής και ποινικής δικαιοσύνης.

Τέλος, η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι η αποζημίωση, που προτίθεται να διεκδικήσει από τον ανωτέρω πρώην παράγοντα επαγγελματία συκοφάντη, πρόκειται στο σύνολό της να εισφερθεί ως δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Αναρρωτήριο Πεντέλης –   Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης