Το προσπάθησε στο διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην πρωτιά.

Ο λόγος για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος πάντως αναδείχτηκε, εν τέλει, πολυτιμότερος παίκτης της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα στους All Time Stars και τους Rising Stars, στα «Δύο Αοράκια», για το 24o All Star Game.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γκαρντ της ΑΕΚ συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να κερδίσει το νέο… αίμα του ελληνικού μπάσκετ τους παλιούς θρύλους του αθλήματος με 103-90, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, με 6/8 τρίποντα. Είχε, ακόμη, 4 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

O Ρογκαβόπουλος σε δηλώσεις του μετά από το τέλος του αγώνα, ανέφερε: «Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το σημερινό EKO All Star Game πέρα από το μπάσκετ σήμερα ήταν μια μέρα γιορτή.

Πρώτα από όλα να τιμήσουμε τους αθλητές που ήταν πριν από εμάς που με τον κόπο τους και την προσπάθεια τους που είχα δώσει τα προηγούμενα χρόνια και τις επιτυχίες τους. Τώρα εμείς ελπίζουμε να είμαστε η επόμενη γενιά. Δουλεύει ο καθένας προσωπικά για να γίνεται καλύτερο και αυτό είναι το βασικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα κοιτάξαμε να το ευχαριστηθούμε και να παίξουμε για να κερδίσουμε. Γιατί παίζαμε με ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να χάνουν και θέλαμε να τους κερδίσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης