Έτοιμη για τον δεύτερο αγώνα της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2023, απέναντι στην Πορτογαλία, αύριο, Κυριακή (14/11, 18:00), στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο «Φ. Αμοιρίδης» η εθνική γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε της Μεγάλης Βρετανίας στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου στο Μάντσεστερ την περασμένη Πέμπτη (11/11) και τώρα θέλει να κάνει το δύο στα δύο και να τεθεί επικεφαλής του γκρουπ. Η Ιωάννα Δίελα, με δηλώσεις της, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, εξήγησε πως «η Πορτογαλία είναι πιο δύσκολη από τη Μεγάλη Βρετανία».

«Αφήνουμε πίσω την νίκη που κάναμε στο Μάντσεστερ με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία. Ο αγώνας με την Πορτογαλία είναι ιδιαίτερα σημαντικός για μας και ίσως πιο δύσκολος από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης γιατί με νίκη κάνουμε ένα ακόμη βήμα για τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης», τονίζει η Ελληνίδα διεθνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εθνική έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι της και στοχεύσει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. «Θέλουμε να έχει συνέχεια η εμφάνιση που κάναμε στο Μάντσεστερ και να δείξουμε και πάλι ότι παίζουμε όλες μαζί. Να συνεχίσουμε τη νέα φιλοσοφία μας στην οποία κυριαρχεί το ομαδικό πνεύμα και η ομαδική προσπάθεια. Η Πορτογαλία είναι μια καλή ομάδα, θέλει μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας και θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας προκειμένου να κάνουμε το 2/2».

Η Ιωάννα Δίελα δεν παραλείπει να αναφερθεί και στους φιλάθλους τους οποίους θέλει στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών στην αυριανή αναμέτρηση. «Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε στην Ξάνθη μια πόλη που αγαπάει ιδιαίτερα το μπάσκετ. Θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων και τους περιμένουμε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο για να μας στηρίξουν στον αγώνα με την Πορτογαλία. Ελπίζουμε και εμείς με τη σειρά μας να ανταμείψουμε τον κόσμο με το θέαμα και την προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης