Κάτοικος Ιταλίας θα παραμείνει ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, αλλάζοντας όμως πόλεις. Ο 28χρονος Ελληνο-Καναδός γκαρντ, του οποίου η μητέρα είναι από τη Σπάρτη, αποχαιρέτησε την Μπρέσια και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Έτορε Μεσίνα παρακολούθησε την εξαιρετική απόδοση του Μήτρου-Λονγκ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Μπρέσια, με τη φανέλα της οποίας είχε 17,5 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Επιπρόσθετα, οι πρωταθλητές Ιταλίας ανακοίνωσαν πως δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια των Τρόι Ντάνιελς και Τρέι Κελ.

Ο γενικός διευθυντής της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ναζ Μήτρου-Λονγκ: «Ο Ναζ μας κέρδισε όχι μόνο για την απόδοσή του, αλλά και για το πνεύμα με το οποίο παίζει. Γνωρίζοντας τον, έχουμε εντοπίσει σε αυτόν τα σωστά χαρακτηριστικά για να είναι μέλος της ομάδας μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μήτρου-Λονγκ τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Αρμάνι: «Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την Ολίμπια, σκέφτονται αυτόματα την αριστεία. Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι να παίξω για έναν σύλλογο με αυτή την Ιστορία. Όταν είσαι στην Ολίμπια Μιλάνο, κανένας στόχος δεν είναι πολύ υψηλός. Νιώθω τυχερός που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Έχω υψηλό κίνητρο και ήδη ανυπομονώ να πραγματοποιήσω το ντεμπούτο μου με τη φανέλα της Αρμάνι».

Στον παρελθόν, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ αγωνίστηκε στη Γιούτα Τζαζ και στη θυγατρική της, Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς, στους Ιντιάνα Πέισερς, αλλά και στους Φορτ Γουέιν Μαντ Αντς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης