Με κορυφαίους τους Ράσελ και Έντουαρντς, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς νίκησαν με 109-104 τους Κλίπερς και προκρίθηκαν στα play off της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ, όπου θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Γκρίζλις.

Όσον αφορά στην ομάδα του Λος Άντζελες, θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να προκριθεί, εάν επικρατήσουν του νικητή του ζευγαριού Πέλικανς – Σπερς. Ο Έντουαρντς τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους και ο Ράσελ με 29, ενώ από τους ηττημένους ο Πολ Τζορτζ ήταν εντυπωσιακός, με 34 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, την πρόκριση στα play off της ανατολικής περιφέρειας εξασφάλισαν οι Νετς, μετά τη νίκη με 115-108 επί των Καβαλίερς, στο Μπρούκλιν. Η ομάδα του Στιβ Νας θα αντιμετωπίσει τους Σέλτικς, με μειονέκτημα έδρας και με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά της περιφέρειας και τη συνάντηση με τους Μιλγουόκι Μπακς ή τους Σικάγο Μπουλς.

Η ομάδα του Κλίβελαντ θα υποδεχθεί στην έδρα της τον νικητή του ζευγαριού Ατλάντα Χοκς – Σάρλοτ Χόρνετς και όποια επικρατήσει θα αναμετρηθεί με τους πρωτοπόρους Μαϊάμι Χιτ. Πρώτος σκόρερ για τους Νετς ήταν ο Ίρβινγκ, με 34 πόντους, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε 25 πόντους. Από τους Καβαλίερς ξεχώρισαν οι Γκάρλαντ και Μόμπλι, με 34 και 19 πόντους, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης