Ο Κώστας Παπανικολάου, στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τη Γερμανία, επισήμανε ότι οι 107 πόντοι που δέχτηκε ήταν πολλοί για την Εθνική μας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στο πιο σημαντικό παιχνίδι η «γαλανόλευκη» εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Οι 107 πόντοι είναι πάρα πολλοί. Από την αρχή του παιχνιδιού επιτρέψαμε στη Γερμανία να παίξει άνετα και αυτό τους δημιούργησε αυτοπεποίθηση και ήταν δύσκολο να το αλλάξουμε. Στο ημίχρονο είπαμε ότι έπρεπε να βγούμε δυνατά για να σπάσουμε το ρυθμό τους, αλλά δεν εμφανιστήκαμε έτοιμοι στις περιστάσεις και γι αυτό ήρθαν τα υψηλά ποσοστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλύσεις και υπεραναλύσεις μπορούν να γίνουν πολλές. Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και το κάναμε στο πιο σημαντικό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι αποκοιμηθήκαμε. Αφήσαμε να νιώσουν άνετα στο παρκέ και να πάρουν αυτοπεποίθηση. 

Κάθε αποκλεισμός είναι οδυνηρός. Δεν νομίζω ότι το ταξίδι αυτής της ομάδας τελείωσε. Είναι ένα ταξίδι με διάρκεια. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι έχουμε βάλει τις βάσεις για τα επόμενα καλοκαίρια και ευελπιστώ όλοι να έρθουν με την ίδια δίψα και να δώσουμε ό,τι μπορούμε».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης