Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Σλούκα, που το καλοκαίρι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε.
«Ο Σλούκας πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα μου και είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα», δήλωσε ο «Ζοτς» στην εκπομπή του ΟΤΕ TV ««Pick ‘n’ Roll» και υπογράμμισε: «Θέλω να είναι ένας από τους ηγέτες και πιστεύω θα γίνει. Θέλω να παίζει ελεύθερα. Καταλαβαίνει το παιχνίδι. Είναι καλό για αυτόν που έχει έναν άλλον στόχο στη ζωή του. Είναι καλός παίκτης, αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά και έχει χαρακτήρα που μου αρέσει. Εγώ του μίλησα το καλοκαίρι και του έδωσα την πιθανότητα να έρθει στη Φενέρ. Αυτός αποφάσισε για τη ζωή του. Ουδείς παίκτης μπορεί να παίζει 35-40 λεπτά. Το σημαντικό, όμως, είναι ο παίκτης να νιώθει σημαντικός για την ομάδα».
Ο Ομπράντοβιτς ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, στον οποίο ο ίδιος έμεινε για 13 χρόνια: «Ο Σάσα ήταν παίκτης μου στην Παρτιζάν και στην Εθνική. Είμαστε φίλοι και είμαι χαρούμενος που δουλεύει στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να πάει καλά στον Παναθηναϊκό».

