Σε σίριαλ της ημέρας με τελικώς ευτυχή κατάληξη εξελίχθηκε η επιστροφή του Γκιόργκι Σερμαντίνι στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει εξ αρχής με τη Σαραγόσα για την αποδέσμευσή του Γεωργιανού σέντερ έναντι 100.000 ευρώ, ωστόσο οι Πειραιώτες με τον μπασκετμπολίστα είχαν διαφορά.
Οι δύο πλευρές μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις κατάφεραν να έρθουν σε συνεννόηση και να βρουν την χρυσή τομή. Έτσι ο 24χρονος άσος αναμένεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στους Πειραιώτες, καθώς ο Ολυμπιακός πρόλαβε την προθεσμία που έχει θέσει η Ευρωλίγκα για τις μεταγραφές.
Ο Σερμαντίνι πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Σαραγόσα έχοντας 12,9 πόντους και 5,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην ACB και 9,8 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ ανά αγώνα στο Eurocup.
Το καλοκαίρι δεν τα βρήκε στις επαφές που είχαν γίνει για την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς οι απαιτήσεις του είχαν κριθεί υπερβολικές.

