Στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις επικεντρώνεται η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού μετά την άνετη επικράτηση στα Χανιά και την 101η σερί νίκη του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούνται την Πέμπτη (7/11, 21:30) στην έδρα της βελγικής Ναμούρ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Eurocup, η οποία είναι και η πρώτη του δεύτερου γύρου. Στόχος των παικτριών του Γιώργου Παντελάκη είναι η δεύτερη διαδοχική νίκη τους και 3η στη διοργάνωση.

Διαφορετική εικόνα εν συγκρίσει με τον αγώνα της πρεμιέρας στο ΣΕΦ, περιμένει η Τζάκι Γέμελος. Η παίκτρια της ομάδας του Πειραιά μίλησε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βελγίου και όλα όσα πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκες» για να φύγουν νικήτριες από το «Hall Octave Henry».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόκειται για μία ομάδα που νικήσαμε στο σπίτι μας, όμως όλες γνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά όταν αγωνίζεσαι εκτός. Διαθέτει καλές αθλήτριες και θεωρώ ότι πρέπει να πάμε εκεί και να αγωνιστούμε ακριβώς με την ίδια νοοτροπία που είχαμε και στα προηγούμενα ματς. Θα είναι πιο δύσκολο από ό,τι στην έδρα μας και θα πρέπει να παραμείνουμε 100% συγκεντρωμένες στο πλάνο μας για να φύγουμε από εκεί με το θετικό αποτέλεσμα,» επισήμανε αρχικά η Γέμελος και πρόσθεσε:

«Η συγκέντρωσή μας θα πρέπει να είναι παρόμοια με εκείνη που έχουμε όταν παίζουμε στην έδρα μας. Εμείς, πάντως μπήκαμε κάπως νωχελικά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας και είναι σημαντικό στην έδρα της Ναμούρ να μπούμε δυνατά, να ορίσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να τους δείξουμε ότι μπορούμε και εκτός Ελλάδας να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικές».

Η Τζάκι Γέμελος κατέληξε: «Θεωρώ ότι με το κοινό τους στο πλευρό τους θα έχουν διαφορετική εικόνα από ό,τι στο ΣΕΦ. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να “χτίσουμε” τον χαρακτήρα μας μακριά από την έδρα μας. Νικήσαμε αυτήν την ομάδα στο ΣΕΦ με 29 πόντους, όμως θέλουμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας κυρίως, πως μπορούμε να πετύχουμε και εκτός Ελλάδας και να πάρουμε και αυτή τη νίκη. Θέλουμε να δημιουργήσουμε την ταυτότητά μας ως ομάδα και αυτό θα συμβεί από τη στιγμή που θα κατακτήσουμε νίκες μακριά από την έδρα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης