Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (21:00, Novasports Prime) και ψάχνει τη νίκη για να μπει με το… δεξί στη διαβολοβδομάδα της διοργάνωσης, σφραγίζοντας μαθηματικά μια θέση στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα στο Βελιγράδι, στο ματς με την Παρτιζάν. Οι Πειραιώτες παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας συγκάτοικο τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αμφότερες έχουν ρεκόρ 21-9.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αϊζάια Κάαναν, ο οποίος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς έλαβε άδεια για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Οι Γάλλοι αγωνίζονται χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχουν χάσει την επαφή τους με την πρώτη οκτάδα. Η Βιλερμπάν έχει μετρούν εννέα διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση και βρίσκονται στην τελευταία θέση με ρεκόρ 8-22.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νοκ άουτ είναι ο Νάντο Ντε Κολό, ενώ εκτός παραμένουν και οι Αμίν Νουά, Τζόφρι Λοβέρν και Ζακαρί Ρισασέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, όσον αφορά την προϊστορία, ο Ολυμπιακός μετράει 11 νίκες στις 17 συναντήσεις των δύο ομάδων σε επίπεδο Ευρώπης, ενώ, στο ΣΕΦ έχουν ρεκόρ 7-1 απέναντι στους Γάλλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης