Στην έδρα της Φενερμπαχτσέ θα δοκιμαστεί την Τετάρτη ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται, κατά την αναχώρηση της αποστολής των Πειραιωτών για την Τουρκία, στις δυσκολίες του αγώνα με το συγκρότημα του Κοκόσκοφ, εξηγώντας παράλληλα πώς θα καλυφθεί το κενό του Γιώργου Πρίντεζη.

«Δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι λάθος να το κάνουμε και δεν το κάνουμε. Αυτό που κάνουμε είναι να κοιτάμε τον αντίπαλό μας. Η Φενέρμπαχτσε βαθμολογικά είναι πιο χαμηλά από τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτήν. Παρ’όλα αυτά είναι σε μια περίοδο ανακατατάξεων. Φεύγουν παίκτες, έρχονται…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έλειπε ο ΝτεΚολό που πλέον έχει γυρίσει, θα παίξει ο Βέσελι και από ότι διαβάζω θα παίξει ο Πέρεθ. Για τον Βέστερμαν δεν ξέρω, ακούω πως θα πάει στην Μπαρτσελόνα. Παρ’όλα αυτά είναι μια ομάδα με ρόστερ 15 παικτών υψηλού επιπέδου και παραμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν πάντα» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά στην απουσία του Γιώργου Πρίντεζη, ο κόουτς των Πειραιωτών επισήμανε: «Έχει έναν μυϊκό σπασμό στην μέση που δεν του επιτρέπει να είναι μαζί μας στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε. Ας ελπίσουμε πως θα είναι στο επόμενο ματς έτοιμος. Θα διαχειριστούμε την απουσία του με τον γνωστό, ώριμο τρόπο… Θα παίξουν δύο άλλοι παίκτες στην θέση του, ο Ζαν Σαρλ και ο Βεζένκοφ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης