Tην υπόσχεση ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν μέχρις εσχάτων προκειμένου να νικήσουν τον Ολυμπιακό και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου έδωσε ο Αντώνης Φώτσης.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας άσος, ενόψει της μονομαχίας του Παναθηναϊκού με τους Πειραιώτες, που θα διεξαχθεί στις 19.00 της Δευτέρας στο ΣΕΦ, τόνισε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και συνάμα σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένας νοκ άουτ αγώνας, όπου και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως δεν θα έχουν ευκαιρία να… διορθώσουν την κατάσταση στο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αγωνίζεται στην έδρα του και φέτος μας έχει νικήσει τρεις φορές. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε σκληρά, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη αυτή τη φορά και να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς ακόμη και μια στιγμή χαλάρωσης μπορεί να αποβεί μοιραία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης