Στο περιθώριο του Final 4 της Ευρωλίγκας, εκεί όπου η Ρεάλ κατέκτησε τον τίτλο επί του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό του Κάουνας, μίλησε και ο νέος πρόεδρος της Ευρωλίγκας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Ο 50χρονος ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, αναφέρθηκε σε πολλά θέματα γύρω από τη λειτουργία και το μέλλον της λίγκας, ενώ, ερωτηθείς για τις σχέσεις της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό, ο Μποντορίγκα δήλωσε πως άπαντες πρέπει να είναι ίσοι και πως οι «πράσινοι» έχουν προσφέρει πολλά στην Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε πως τα τελευταία χρόνια, υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, ενώ, πριν από έναν μήνα ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 700.000 ευρώ.

«O Παναθηναϊκός και ειδικά η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει δώσει πολλά στην Ευρωλίγκα σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Από την άλλη πλευρά, τα στάνταρ της διοργάνωσης πρέπει να είναι ίδια για όλους. Όλοι πρέπει να είναι ίσοι. Ίσως αυτά τα στάνταρ κάποια στιγμή δεν ήταν τα ίδια για όλους. Μιλάμε με όλους τους συλλόγους και όλοι πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Πηγή: sport-fm

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης