Χωρίς προβλήματα έφτασε απόψε στο Μαυροβούνιο, για την αυριανή αναμέτρησή του, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Eurocup, με την Μπουντούτσνοστ ο ΠΑΟΚ (19.45).
Η αποστολή του «δικεφάλου» του Βορρα βρήκε βροχή στον τελικό προορισμό της, την Μποντγκόριτσα, στην οποία αφίχθη, με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, λίγο πριν τις 21.00.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί αύριο με μια προπόνηση νωρίς το μεσημέρι στο Moraca Sports Center, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην του τραυματία, Κώστα Χαραλαμπίδη.
Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε από την προηγούμενη αγωνιστική, με την επικράτησή του στην Πυλαία επί της Βέντσπιλς, την πρόκρισή του στους «32» της διοργάνωσης, ως τρίτος στον 6ο όμιλο.
Με νίκη του επί της Μπουντούτσνοστ και θετικό αποτέλεσμα, παράλληλα, της πρωτοπόρου και αήττητης του ομίλου, Λοκομοτίβ Κούμπαν, στη Σμύρνη επί της Καρσίγιακα, θα τερματίσει στη 2η θέση της βαθμολογία του ομίλου.
