Φιλοξενούμενος στην… έδρα του θα βρεθεί σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει το Μαρούσι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκα. Το παιχνίδι είναι οριακό για τον Παναθηναϊκό και, όπως τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η νίκη είναι επιτακτικής σημασίας, καθώς οι «πράσινοι» στην πρώτη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα στο ΟΑΚΑ από την Παρτίζαν.

«Χάσαμε από την Παρτιζάν στο εναρκτήριο παιχνίδι του Top-16 και ξέρουμε πολύ καλά πως επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι. Ο Μάικ Μπατίστ έχει επιστρέψει και μπορούμε να κάνουμε δυνατές προπονήσεις. Δεν είμαι χαρούμενος που δύο ελληνικές ομάδες είναι στον ίδιο όμιλο, αλλά έτσι είναι οι κληρώσεις. Ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Μαρούσι είναι η ομάδα έκπληξη, αλλά αξίζει να βρίσκεται εδώ», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ο Ομπράντοβιτς.

Με τη σειρά του, ο Μάρκους Χάισλιπ τόνισε ότι: «Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Μετά την ήττα μας από την Παρτιζάν στην πρεμιέρα, θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το Μαρούσι. Η συγκέντρωση είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την ομάδα μου και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα απόλυτα συγκεντρωμένοι. Προσπαθώ ακόμη να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα και το νέο περιβάλλον. Χαίρομαι που είμαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας, με σπουδαίο προπονητή και φοβερούς συμπαίκτες. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι σπουδαίος προπονητή, αντιλαμβάνεται καλά το παιχνίδι και με βοηθάει αρκετά στο να προσαρμοστώ στην όλη κατάσταση».

Δείτε φάσεις από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης