Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανελλήνιος στη δεύτερη ημέρα του τουρνουά που διεξάγεται στην Μπαντίρμα, όπου επικράτησε με 78-67 του Ερυθρού Αστέρα.

Κορυφαίοι για τους «Ολυμπιονίκες» οι Σμιθ και Χαραλαμπίδης, οι οποίοι πέτυχαν 23 και 17 πόντους αντίστοιχα. Αύριο η ομάδα του Ηλία Ζούρου θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Τουρκική Μπεσίκτας.

Τα δεκάλεπτα: 8-23 (Α), 28-45 (Β), 51-62 (Γ), 67-78 (Δ).

Ερυθρός Αστέρας: Νέντοβιτς 2, Ρόντοβις, Βιντένοφ 8, Μπιέλιτσα 12(2), Μπάκιτς 9(1), Κικάνοβιτς 19, Στέβιτς 10, Μιλόσεβιτς 2, Στίματς 2, Ραντοσάβλιεβιτς 3(1).

Πανελλήνιος: Ξανθόπουλος 5, Τσακαλέρης, Ντέντα, Σμιθ 23(4), Τζόνσεν 6(1), Ντέιβις 8(2), Μπλάκνεϊ 7(1), Όστοϊτς 2, Χαραλαμπίδης 17(3), Βουγιούκας 10, Πέτρουλας.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ηλίας Ζούρος: «Στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα κάναμε λιγότερα λάθη σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Μπάνβιτ. Ξεκινήσαμε εντυπωσιακά, παίζοντας καλά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, κάναμε κάποια λάθη και αυτό οφείλεται στη χαλαρότητα που δείξαμε. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση. Η ομάδα θέλει πολλή δουλειά ακόμη και ευελπιστούμε να επιστρέψουν σύντομα οι τραυματίες για να δώσουν μερικές ανάσες στους παίκτες που ήδη καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να αναπληρώσουν τα κενά τους στις προπονήσεις και στους αγώνες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης